beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...


Sendika Başkanının Paylaşımı...
Tarih: 18-08-2022 11:51:29 Güncelleme: 18-08-2022 12:05:29 + -


Sabah saatleri, değer verdiğimiz bir arkadaş bir görüntü atıyor ilk bakışta Türk Askeri üniforması içinde bir zenci görüyoruz.

facebook-paylas
Tarih: 18-08-2022 11:51

Sendika Başkanının Paylaşımı...

Sonrasında arkadaşımız açıklıyor ve diyor ki " bu kişi TSK mensubuymuş ve şehit olmuş, ne diyorsunuz?" ilk dikkatimizi çeken rütbesi oluyor. Fotoğrafa göre rütbe Orgeneral yani koca ordu komutanı... Bu fotoğraf yanlış bizce diyoruz. Sonra öğreniyoruz ki fotoğrafı paylaşan Ordu ili Eğitim Bir Sen il Başkanı İsmail Çelenk... Acı olan ise bu paylaşıma rahmet dileyenlerin dahi olması. Aradan çok zaman geçmiyor ki twitter yıkılıyor aynı paylaşım ve Melih Gökçek... Sonunda her iki paylaşımda kaldırılıyor tabi ki.

Ne diyelim, ne anlatalım inanın bilmiyoruz bilemiyoruz. Gülelim mi, Ağlayalım mı? Ne diyelim, ne diyelim... Diyelim ki;

"Bu milletin Mehmetçiğine; binlerce, milyonlarca selam olsun, Suriye'de çapulcuların yaktığı bayrağımız için içi yananlara binlerce selam olsun... Türk Milletinin Aziz Mehmetçiğine selam olsun, şehit olan bu milletin evlatlarına Allah gani gani rahmet etsin..."

İşte o paylaşımlar:






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI