beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...


Kaliforniyum maddesi bulunan sürücü tutuklandı. Değeri 70 Milyon Dolar
Tarih: 21-06-2025 16:12:41 Güncelleme: 21-06-2025 16:17:41 + -


Kütahya'da polisin durdurduğu araçta yapılan aramada ayakkabının içine gizlenmiş plastik kapta 7.15 gram dünyanın en pahalı kimyasalı olarak bilinen "kaliforniyum" maddesi ele geçirildi.

facebook-paylas
Tarih: 21-06-2025 16:12

Kaliforniyum maddesi bulunan sürücü tutuklandı. Değeri 70 Milyon Dolar

Kütahya'da polisin durdurduğu araçta yapılan aramada; 7,15 gram dünyanın en pahalı kimyasalı olarak bilinen ve altın aramada da kullanılan kaliforniyum (radyoaktif element) maddesi ele geçirildi. Maddenin toplam değerinin yaklaşık 70 milyon dolar olduğu öğrenildi.Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube’ye bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Yunus Timleri ve Güven Timleri ile birlikte şüpheli görülen kişilere yönelik denetim yaptı. Ekipler, Tavşanlı ilçesi kara yolu girişindeki uygulama noktasında durumundan şüphelendikleri 43 ABP 651 plakalı aracı durdurdu.

AYAKKABININ İÇİNE GİZLENMİŞ

Sürücü koltuğunun arkasında bulunan ayakkabının içine gizlenmiş plastik kapta 7,15 gram kaliforniyum maddesi ele geçirildi. ALTIN ARAMADA KULLANILIYORAltın aramada da kullanılan radyoaktif maddenin yaklaşık 70 milyon dolar değerinde olduğu belirtildi. Yakalanan sürücü B.G.'nin (31) Yeni Mahalle'deki evinde yapılan aramalarda ise 2 adet ruhsatsız tabanca ve 63 adet fişek bulundu.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Radyoaktif maddeyi 1 yıl önce yolda bulduğunu söyleyen şüpheli B.G., gözaltına alınarak emniyete götürüldü. İfadesi alınan B.G., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Soruşturma sürüyor.




Kaynak: www.milliyet.com



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI