Bugun...


Şefler ve Şube Müdürleri Tasfiye Mi Ediliyor?
Tarih: 12-09-2022 21:31:51 Güncelleme: 12-09-2022 21:31:51 + -


Nimet külfet dengesindeki Hiyerarşik ücret adaletsizliği şefler ve şube müdürlerini kamu yönetiminden tasfiye etme noktasına getirmiştir. Gerekçesi ve gereği açıklanmayan usulsüz atamalarla da bürokrasinin ve kamu yönetiminin çarkları konumundaki bu meslek grupları gittikçe itibarsızlaştırılmıştır.

facebook-paylas
Tarih: 12-09-2022 21:31

Şefler ve Şube Müdürleri Tasfiye Mi Ediliyor?

Şefler ve Şube Müdürlerine sesleniyorum;

Liyakat ve mesleki tecrübesi ile bu görevleri icra eden değerli yöneticilerimiz mesleği bırakma yerine hukukunu korumakla görevli ancak sizlerden aldığı güçle kendi seçkinlerin menfaatini kollayan sendikalardan istifa etmelidirler. 

Liyakati ve kamu yönetimini etkisizleştirme de büyük pay sahibi olan bu sözde sendika görünümlü siyasi partilerin sivil toplum şubelerinden istifa edilmelidir.

Bu kararı alırken de kendimize şu soruları sormalıyız.! Bugüne kadar sendikam hangi sorunumda yanımda olmuştur? Hakkım ve emeğimle elde ettiğim bu görevi bana sendikam mı sağlamıştır? İstifa ettiğimde emeğimle elde ettiğim bu görevi elimden mi alacaklar?

Kendi hak ve hukukumu korumak için birilerini ihtiyacım mı vardır? Yasaların ve kanunların bana verdiği Hak ve hukuku bana anlatacak birine mi ihtiyaç duyuyorum?

Üç ayda bir ödenen 700 TL'den Mahrum kalmak bu ekonomik şartlarda belki istifa noktasına kararınızı etkileyebilir. Ancak onun da bir çözümü var... O çözüm de kanunun ve yönetmeliklerin  haricinde hiçbir yere bağlı olmayan Liyakat-Sen dir. Kurulmuş bir sendika olarak düşünmeyin. Katkınız ve desteğinizle yeniden kurulacak bir sendika olarak düşünün.
Şu ana kadar dört ilimizde İl temsilciliği görevini yürüten ve bu yıl içerisinde de toplam yirmi şube müdürümüz Liyakat-Sen'e gönül vererek aramıza katılmıştır. Ocak ayında yapılacak genel kurul toplantısında yönetim yeniden belirlenecektir. Yönetim kurulu başkanlığı dâhil Liyakat -Sen emrinizde olacaktır. Tek çizgimiz ne sağda, ne solda olmadan, siyasete alet etmeden çalışma hayatına katkı sunmaktır. Siyaset ötesi bir sendikanın gerekliliğine inanıyorsanız, söyleyecek sözüm var diyorsanız Liyakat -Sen emrinizdedir.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MEB PERSONELİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI