Bugun...


Gece Kondular; Boş Arazi Buldular
Tarih: 26-11-2022 14:27:32 Güncelleme: 26-11-2022 15:01:32 + -


Başlıkta her ne kadar boş arazi buldular desek de, aslında boş arazi olmadığı kimsenin hak yemeyeceği, hele hele kul hakkına girmeyeceğini tahmin ediyoruz. Fakat bazıları emekleriyle bir yerlere gelmeye çalışırken bazıları ise 76. madde atamasıyla şube müdür yapılmaktadır. Öğretmenler bu duruma çok tepkilidir.

facebook-paylas
Tarih: 26-11-2022 14:27

Gece Kondular; Boş Arazi Buldular

Dünkü haberimizde 76. madededen yapılan sınavsız,liyakatsiz şube müdürü atamalarının iptali için dava açan iki sendikadan biri olan TEÇ-SEN'in dava sonucunu paylaşmış istinaf yolunun açık olduğunu belirtmiştik. Dünkü haberimiz için TIKLAYINIZ. 

Liyakat Sen'in davasında ise henüz bir gelişme yaşanmamıştır. Liyakat-Sen Genel Başkanı Emir Kazak'in açtığı bireysel dava halen sonuçlanmamıştır. Liyakat-Sen Genel Başkanı Emir Kazak'ın  bireysel olarak açtığı dava Teç-Sen'in açtığı davadan aylar önce açılmasına rağmen hala bir karar verilmemiştir. Teç-Sen'in davasına verilen karardan da anlaşılacağı üzerine dava şube müdürlüğü atama şartlarına haiz olanlar tarafından açılmalıdır. Teç Sen'in davasını yenilemesi beklenmektedir. Liyakat Sen'in davasının ise halen karara bağlanmamasının teknik ve Usul yönünden kuvvetli gerekçelerle açılmış olması olasılığını yükseltmektedir.

Diğer sendikalar mı? Onlar üye toplamaya, öğretmenlerimiz de o sendikalara üye olmaya devam... 

Son cümlemiz bam teli oldu sanırım ne diyelim dost acı söyler.

 




Kaynak: memurdavalari/ÖZEL



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MEB PERSONELİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI