Bugun...


Milli Eğitim Müdürlerinde Değişim Bekleniyor
Tarih: 04-03-2024 09:55:20 Güncelleme: 04-03-2024 09:55:20 + -


Son bilgilere göre çok sayıda il Milli Eğitim Müdürü değişecek.

facebook-paylas
Tarih: 04-03-2024 09:55

Milli Eğitim Müdürlerinde Değişim Bekleniyor

1- Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan KÖKREK

2- Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN

3- Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali TATLI

4- Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ,

5- Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Önder ARPACI

6- Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf KAHRAMAN,

7- Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü; Bahamettin KARAKÖSE; Sayın Yusuf Tekin'in kendi memleketinde il müdürlerinin çalışmayacağını belirtmesi üzerine Bahameddin Karaköse'nin de il müdürlüğünü devredeceğini bildiği fakat süre konusunda belirsizlik olduğu belirtiliyordu. Seçimlerden sonra Kayseri il müdürünün de değişeceği neredeyse kesin. Bu ilimize de çok başarılı bir isim için çalışma yürütülüyor. 

8- Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat YİĞİT; daha önce Samsun İl Müdürlüğü yapmış Samsun’da kronikleşen sorunlara çözüm bulamamıştı.

9- Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü ÖMER AKMANŞEN

10- Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan BAŞYİĞİT;  Sayın Yusuf  Tekin'in kendi memleketinde il müdürlerinin çalışmayacağını belirtmesi üzerine gideceğine kesin gözüyle bakılanlardan.

11- Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR

12- Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim YAŞAR,

13- Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Murat Ağar; görünen o ki bu ilimize müdür olarak kim atanırsa atansın başarılı olamamakta. Bakanlığı gezdiğimizde çok önemli bir olayın bakanlık bürokratlarının dilinde olduğunu ve bu olayda il müdürünün suçu olmadığı, yanlış yönlendirildiği belirtiliyor. O günlerde konuyu öğrenmeye çalışsak da öğrenememiş konu sır gibi saklanmıştı. Konunun Samsun ilinde teftiş kurulu kaynaklı olduğu ve Ak Parti aleyhine bir durumun olduğu bilgilerine ulaştık. Bakanlık bürokratları bu duruma çok kızgın hatta durumdan bakan beyin şimdilik haberinin olmadığı, bilgilendirildiğinde büyük gürültü çıkacağı belirtiliyor. Seçim sonrası bu durumun mutlaka bir değerlendirilmesinin yapılacağı ve diyetinin olacağı görünüyor. İşin özü; bu ilimizde sadece il müdürü değişimiyle sorunların çözülemeyeceği muhakkak.  Değişimin yaşanmasını isteyen bürokratların bu isteğinin nasıl hayata geçeceğini göreceğiz.

14- Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan ULUSAN,

15- Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim AKMEŞE; Halil İbrahim Akmeşe'nin de görevi devredeceği  yerine öğretmenlerle iyi ilişkiler kuracak bir ismin getirileceği belirtiliyor. Yalova'da öğretmenlerin Milli Eğitim Müdürüyle görüşemediği, ulaşamadığı yine sosyal ilişki kuramamasının eksikliğinin yaşandığı iddia ediliyor. Bilindiği gibi Halil İbrahim Yalova'ya yeni atanmıştı görünen o ki havuza bir eleman daha kazandırılacak. Olayın vahameti de burada değil mi? Neden havuza bile bile eleman kazandırılıyor ve hiçbir iş yapılmadan maaş alınmaya devam ediliyor.






Yalovalı / 12-04-2024 17:39:00

Akmeşe,Mehmet kalkanı da alsın yanına gitsin, asıl kibir abidesi, Ağzı bozuk olan o.

YÇ / 04-03-2024 21:40:00

Yalova ya gelmis en başarılı en adil müdürlerden biri. Uzun yıllar Yalovaya hizmet etmesini dilerim.

/ 04-03-2024 17:47:00

Kendisinden başka kimseyi düşünmeyen, Dayatma ile istediğini yaptıramayan sedat sahte isimli şahsın psikolojisi bozulmuş. Geçmiş olsun.

Sedat / 04-03-2024 17:13:00

Bir görevlendirme mevzusu vardı kaç defa kapınıza geldik bodrumdan yeni gelmiştin. puanı eşimden daha düşük biri görevlendirilmişti. konuşma nezaketi bile göstermemiştin halil unuttun mu ben buradan yazayım herkes görsün. hatta memurlar bunun abisi var ya gücü ondan alıyor demişlerdi ki anlamamıştık neyse inşAllah görevden alınırsın insan sevgisiyle dolu gerçekten hak eden biri gelir yerine

/ 04-03-2024 12:35:00

Kusur bulamadığınız insanlar hakkında atacak çamur bulamayıp algı yapmaktan vazgeçmeyeceğiniz anlaşılıyor. Çünkü sizin ahlakınız(ahlaksızlığınız) bunu gerektiriyor. Yalova da il müdürü ile görüşmek isteyip görüşemeyen bir kişinin adını yazın biz de bilelim.



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MEB PERSONELİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI